Deprecated: Creation of dynamic property FacetWP_Facet_Taxonomy_Checkbox::$label is deprecated in /www/impactonthebeachnl_984/public/wp-content/themes/stuurlui/functions/facetwp.php on line 39

Deprecated: Creation of dynamic property FacetWP_Facet_Taxonomy_Radio::$label is deprecated in /www/impactonthebeachnl_984/public/wp-content/themes/stuurlui/functions/facetwp.php on line 218
Partners - Impact on the beach

IMPACT ON THE BEACH WORDT GEORGANISEERD DOOR...

Ontmoet de Makers van Impact on The Beach

De kern van onze beweging

MT/Sprout

MT/Sprout is het platform voor ondernemers achter snelgroeiende startups en scaleups en het leiderschapstalent binnen serieuze organisaties.

MTSprout
Lees meer over MT/Sprout

Brain Fuel

In een wereld vol problemen zorgen zij voor oplossingen. Met sessies, methodes en trainingen vliegt Brain Fuel complexe vraagstukken creatief en effectief aan. Met als doel: mensen in actie zetten.

Brain Fuel
Lees meer over Brain Fuel

Synergie

Iedere organisatie kan een impactorganisatie zijn. En we gaan door tot iedere organisatie dat is. Synergie is een adviesbureau dat organisaties helpt transformeren om duurzame impact te maken en bij het opschalen van hun impact.

Lees meer
Lees meer over Synergie

NOA

Wij geloven dat de wereld een betere plek kan zijn. Sterker nog, moet zijn. Een wereld waarin purpose en profit hand in hand gaan. Die waarheid is onze standaard. En daar helpen we organisaties mee.

NOA
Lees meer over NOA

GBN

GBN Groep werkt aan het circulair maken van materiaalstromen. Één voor één, totdat alle niet-hernieuwbare grondstoffen volledig circulair zijn.

GBN
Lees meer over GBN

De Mede-Makers van Impact on The Beach

Partners samen in actie.

Artifex

Samen openen we deuren naar een andere wereld door het inzetten van verhalen en verbeeldingskracht, in tijden van grote maatschappelijke uitdagingen.

Lees meer
Lees meer over Artifex

The Shore

De heerlijke omgeving van het strand lijkt vanzelfsprekend, maar is dat niet. Om latere generaties ook te laten genieten van het strand, de golven en onze wereld gaat The Shore heel ver in haar duurzaamheidsprincipe.

Lees meer
Lees meer over The Shore

Sumthing

Sumthing is een digitaal platform waar je direct kunt bijdragen aan de beste projecten voor natuurherstel. Overal in de wereld. Wat jouw hulp oplevert, laat Sumthing je daarna zien. Bijvoorbeeld via persoonlijke berichten, foto’s, video’s, GPS-coördinaten en satellietbeelden. Zo leef je nog meer mee met de natuur waar ook ter wereld. Welk project steun jij?

Lees meer
Lees meer over Sumthing

Duurzaam Ondernemen

Het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen is de oudste en meest actuele portal op het gebied van duurzaamheid en bedrijfsleven.

Lees meer
Lees meer over Duurzaam Ondernemen

Friends with Benefits

De rugwind voor onze missie.

Wil je erbij zijn?

Impact on the Beach is het businessfestival voor impactmakers. Voor alle impactorganisaties die willen opschalen. Voor organisaties die meer impact willen maken. Voor jou, als je zoekt naar ideeën om het radicaal anders te doen. En om je netwerk in de impactbeweging te versterken. Er is plaats voor 365 mensen. Je kunt erbij zijn door een ticket te kopen op impactonthebeach.nl. Een ticket kost € 325,- (ex btw).

Met je team of een groep naar Impact on the Beach?

Met een groep van 10 personen kun je Friend with Benefits worden voor € 3.250,- (ex btw). Daarvoor krijg je niet alleen 10 toegangskaarten, maar ook naamsvemelding op de site en het festival. Wil je Friend with Benefit worden? Neem dan contact met ons op.

Partner in impact?

Samen maken we het feest groter! Je kunt Impact on the Beach mee mogelijk maken op verschillende manieren. Met financiële sponsoring van het festival of een onderdeel daarvan. Maar ook als bijvoorbeeld mediapartner of door je tijd en middelen ter beschikking te stellen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.