programma 14 september

IMPACT ON THE BEACH 2023

The shore, Scheveningen.
Download programmaoverzicht

13:15 – 14:00

Let’s go to the beach!

We verwelkomen 365 impactmakers op het festivalterrein bij The Shore. Land op het strand, ontdek het terrein en laat je inspireren door de betoverende omgeving. Trap je schoenen even uit, voel het zand tussen je tenen en luister naar de golven. Maak je klaar voor een prachtige start van een dag vol inspiratie en verbinding.

14:00 – 15:00

THIS IS IMPACT ON THE BEACH

Een gezamenlijke start die begint met een knaller. Leer wat het betekent om te bouwen vanuit de toekomst. We delen verhalen van moedige en innovatieve projecten die een positieve impact hebben op mens en planeet. Laat je inspireren door de inspirerende 40 van 2023 met hun visie en passie voor verandering.

15:00 – 18:00

LET’S GET ACTIVE

Creëer je persoonlijke line-up en kies uit 12 kleinschalige tipi-sessies die aansluiten bij jouw interesses, verdeeld over vier thema’s. Luister naar boeiende sprekers, neem deel aan interactieve workshops en maak nieuwe connecties met gelijkgestemde changemakers. Hier maken we vandaag impact!

met o.a.Eric Smit, Follow The Money
Thami Schweichler Makers Unite
De Inspirerende 40 ‘23, Synergie

met o.a. Virginia Yanquilevich, Dopper
Laura Hoogland, Sunt
Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s

Met o.a. Wietse de Jong, Rijkswaterstaat
Kim Taylor, Seenons
Bugaboo & Tiny Library

met o.a. Mark van Baal, Follow This
Tim van Deursen, Hack the Planet
True Price in de praktijk

18:00 – 18:30

FOOD, DRINKS, CHILLOUT & MIX

Neem even de tijd om alles op je te laten inwerken. Geniet van een heerlijk drankje en de relaxte sfeer van de omgeving. Proef duurzame en lokale lekkernijen en maak kennis met andere deelnemers. Een moment om te ontspannen, te verbinden en te reflecteren op alles wat je tot nu toe hebt ervaren.

18:30 – 19:00

THE GREEN FLASH

Een bijzondere gast neemt ons mee op een reis vol mysterie en inspiratie. Een moment om de kracht van inspiratie te ontdekken en te ervaren hoe het je kan stimuleren om nieuwe ideeën te creëren. Laat je verrassen en inspireren door de unieke ervaring van deze Green Flash.

19:00 – 20:30

FOOD, DRINKS, CHILLOUT & MIX

Ontspan en maak kennis met de mensen waarmee je gaat samenwerken. Een perfecte gelegenheid om te netwerken en connecties te leggen. Geniet van heerlijke gerechten en drankjes terwijl je nieuwe vrienden maakt en ervaringen deelt. Een moment om te vieren wat je hebt geleerd en om vooruit te kijken naar een toekomst vol mogelijkheden en positieve impact.

Alle tickets zijn uitverkocht.
Op 14 september, met ruimte voor 365 deelnemers, wordt het strand onze speeltuin voor impact. Ben jij erbij?
Bekijk de Line-up