top of page
BOUWEN VANUIT DE TOEKOMST

Let's inspire on the beach.

Heb jij een inspirerend verhaal?

Inspiratie op Impact on the Beach.

De inspiratie bij Impact on the Beach wordt voornamelijk geleverd door onze sprekers: mensen met inspirerende verhalen die in intieme tipi-sessies gesprekken aangaan, inspiratie delen en vergaren.

Jaarlijks spotten wij nieuwe initiatieven, ontdekken we veelbelovende 'ones to watch' binnen de inspirerende top 40, en worden we geraakt door de bijzondere verhalen die ons landschap kleuren.

Toch blijkt keer op keer dat de meest boeiende mensen vaak vrienden van vrienden zijn. Heb jij een verhaal dat het podium van Impact on the Beach verdient, of wil jij zelf inspiratie bieden?

 

Wij nodigen je van harte uit om je aan te melden.

Hoewel een aanmelding geen gegarandeerde plek in ons programma betekent, biedt het wel een kans op een eerste ontmoeting.

 

Zonder die stap kunnen we samen nooit iets prachtigs realiseren. We kijken uit naar jouw bijdrage en het samen vieren van de impact die we kunnen maken.

133_EnriqueMeesters_ImpactOnTheBeach_WEB_20230914.jpg

The who, how, what 
van onze aanmeldingen

Wie zouden zich moeten aanmelden? 

 • Leiders en innovators die gepassioneerd zijn over het maken van een positieve impact op mens en planeet, in welke sector dan ook.

 • Ondernemers met inspirerende verhalen over hun bijdrage aan een betere wereld, gericht op het delen van inzichten en ervaringen die anderen kunnen inspireren.

 • Personen die bestaande normen uitdagen met hun acties en ideeën, gericht op het creëren van positieve verandering.

 • Sprekers uit verschillende achtergronden die succesvolle voorbeelden van impactvol werk kunnen delen, bij voorkeur samen met partners of cliënten die hun verhaal kunnen ondersteunen.


Welk verhaal heb je te vertellen?

 • Reflecteer op de betekenis en het belang van jouw bijdrage aan een positieve impact op de samenleving en het milieu. Overweeg wat het publiek kan meenemen van jouw presentatie.

 • Zorg ervoor dat jouw verhaal resoneert met het publiek door te focussen op inspiratie, actiebereidheid en educatie.  Motiveert jouw verhaal om zelf ook een verschil te willen maken?

 • Voor bedrijven die een oplossingen willen presenteren, bieden we een beperkt aantal sponsormogelijkheden, zolang deze bijdragen aan het centrale thema van positieve impact en geen verkooppitches zijn. Mocht je dat zien zitten, meld je dan als partner. 
   

Waar letten jullie op?

 • Dit is jouw kans om ons en het publiek te laten zien hoe je bijdraagt aan een positieve impact. We ontvangen veel aanmeldingen, dus wees duidelijk en overtuigend in je voorstel.

 • Ons team behoudt de volledige controle over het programma, maar staat open voor samenwerking om jouw expertise en inzichten optimaal te benutten, zelfs als jouw voorgestelde onderwerp enige aanpassing vereist.


Wanneer kan ik mijzelf aanmelden?

 • Aanmeldingen zijn nu geopend voor Impact on the Beach 2025. Zorg dat je alle details kent voordat je je aanmeldt. Wij zien ernaar uit om samen met jou te werken aan een toekomst waarin het maken van positieve impact op mens en planeet de normaalste zaak van de wereld is. Het zou ons een grote eer zijn om jou te mogen ontmoeten op dit festival!

Kleine lettertjes.

 • Gratis Toegang: Alle sprekers genieten van gratis toegang tot het evenement.

 • Kortingscode voor een Introducee: Elke spreker ontvangt een kortingscode voor een introducee, zodat je de ervaring kunt delen met iemand die jou dierbaar is.
   

Onze Aanpak van Compensatie:

 • Net als onze toegewijde crew, delen alle sprekers hun verhalen op vrijwillige basis. We bieden geen gage of vergoeding voor sprekers.

 • Financiering van het Evenement: Voor meer inzicht in hoe we het evenement financieren, nodigen we je uit om te bekijken. We waarderen transparantie en gemeenschappelijke steun.

 • Let op: We kunnen helaas geen reis- of verblijfskosten vergoeden. We hopen op je begrip en waardering voor de gemeenschapsgeest van het evenement.
   

Samenwerking op Content:

 • Co-Creatie: Het onderwerp en de sessie worden in nauwe samenspraak met onze Chief Content Officer ontwikkeld. We kijken ernaar uit om samen met jou een unieke en impactvolle bijdrage te leveren.
   

Commitment:

 • Deelname Bevestiging: Zodra je je aanmeldt als spreker en jouw bijdrage wordt opgenomen in de agenda, rekenen we op je komst.

 • Jouw persoonsgegevens worden dan gebruikt in onze communicatie- en marketingacties om de impact van het evenement te maximaliseren.

100_EnriqueMeesters_ImpactOnTheBeach_WEB_20230914.jpg

Een greep uit onze alumni 

bottom of page