top of page
IOTB-primary-logo-white-rgb.png

Zomer 2025

wave.png

Impact on the Beach is het businessfestival van en voor impactmakers. 365 mensen die hun impact willen opschalen ontmoeten elkaar  op het strand in Scheveningen.

 

Om nieuwe inspiratie te vinden, connecties te maken en energie op te doen.

 

Zodat we in 2025 de verandering verder versnellen.

‘If we want to save the planet, 
we have to throw a better party 
than the ones destroying it.


T. Stuart

098_EnriqueMeesters_ImpactOnTheBeach_WEB_20230914.jpg

Waarom?

Verandering is hard nodig en velen werken er aan. Nieuwe pioniers die organisaties opzetten. Organisaties die het roer omgooien en transformeren. Zoektochten naar verduurzaming.

 

Zij ontmoeten elkaar in de tipische setting op Impact on the Beach: op het strand, voor nieuwe vergezichten, ontmoetingen om in 2025 weer grotere golven te maken.  Want...if you want to save the planet, you have to throw a better party.

088_EnriqueMeesters_ImpactOnTheBeach_WEB_20230914.jpg

Voor wie?

 

Impact on the Beach is er voor iedereen die wil opschalen in impact of zich daarop oriënteert. Of dat nu gaat over de volgende stap in verduurzaming, het maken van sociale impact, het transformeren van een bestaande organisatie of het opschalen van je impact.

 

Voor ondernemers en professionals in organisaties. Voor mensen die denken dat het anders kan en zoeken naar hoe dit sneller kan.

133_EnriqueMeesters_ImpactOnTheBeach_WEB_20230914.jpg

Wat vind je er?

365 vernieuwende impactmakers ontmoeten elkaar in een andere setting: in 36 tipi’s en ‘board’ talks voor kleinschalige ontmoetingen om de diepte in te gaan.

 

Met voorbeelden van de meest inspirerende organisaties van het moment die niet alleen hun ervaringen maar ook hun vragen en zoektochten inbrengen.

 

In een setting en programma waarin het makkelijk is om nieuwe connecties te maken en ideeën opdoen die je morgen helpen versnellen.

Impact on the beach - Aftermovie algemeen FHD
Play Video

Sluit je aan bij de impactmakers
We hebben het genoegen gehad om te werken met merken die de impactbeweging vormen.

tony chocolonely logo white.png
dopper-logo-wit.png
just diggit.png
rituals white.png
bcorp.png
bottom of page